Solicita consultanta

Folositi acest formular pentru a solicita un apel de la noi. Campurile marcate cu * trebuiesc completate.

Sau apeleaza
+40 743 277 779

Serviciul EXCLUSIV

Pentru serviciul EXCLUSIV societatea noastra va poate pune la dispozitie o masina, sau mai multe masini, IN EXCLUSIVITATE pentru cerintele dumneavoastra, iar costurile sunt cuprinse intre 0.33-0,42EURO/KM. Preturile sunt flexibile si se calculeaza in functie de marfa ce trebuie incarcata. Prin acest serviciu puteti sa dispuneti de una sau mai multe incarcari/desarcari in zone diferite. Acest serviciu il putem organiza oriunde in Europa.Serviciul GRUPAJ

Prin serviciul GRUPAJ societatea noastra ofera posibilitatea mai multor clienti de a incarca marfurile in aceeasi masina. Acest lucru garanteaza clientului un pret scazut al transportului. Pentru acest serviciu este necesara informarea operatorului nostru din timp.

Pentru mai multe detalii va rugam sa completati formularul de la pagina PRECOMANDA, unde trebuie sa completati toate detaliile despre transportul dumneavoastra.
PrecomandaServiciul MUTARI

Este destinat acelor clienti care doresc sa isi mute domiciliul dintr-o localitate in alta sau dintr-o tara in alta. Societatea noastra va pune la dispozitie, pe langa serviciul de transport, doua persoane care va pot incarca si descarca lucrurile dar si o buna asigurare pe durata transportului.

Pentru acest serviciu va rugam sa ne informati in detaliu despre data incarcarii/descarcarii precum si despre volumul si masa marfii (cu aproximatie). Acest serviciu se poate face atat pe plan intern cat si intre orice localitati din Europa.
Precomanda